Om Fortnox

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Varje dag utmanar de gamla ineffektiva arbetssätt och ersätter dem med smarta och automatiserade lösningar. Det har de gjort sedan starten 2001, då de blev först i sin bransch med bokföring på webben. Idag har över 250 000 företagare valt Fortnox för att sköta sin administration så enkelt som möjligt.

Förutom populära program för t.ex. fakturering, bokföring, löner och utläggshantering finns hundratals branschspecifika lösningar från andra leverantörer som är integrerade i deras plattform. Via dotterbolaget Fortnox Finans erbjuder de sina kunder finansieringstjänster, och genom dotterbolaget Fortnox Försäkringar erbjuder de försäkringstjänster.

Fortnox har ett långvarigt samarbete med redovisningsbranschen, där byråerna både är kunder och samarbetspartners. De har samarbetsavtal med landets alla stora redovisningsbyråer, samt ett stort antal medelstora och mindre.

Navet som möjliggör kundernas verksamhet

Med allt fler program och funktioner täcker de in en allt större del av företagarens behov för att sköta sitt företag – allt samlat i en och samma plattform. När de dessutom kopplar ihop systemet med samhällsviktiga aktörer som banker och myndigheter så blir hela den kedja företagaren behöver utföra digital och mobil. Och undan för undan blir den dessutom mer och mer automatiserad. Så förenklar de vardagen för småföretag. Så underlättar de för småföretagaren att ägna sig åt sin kärnverksamhet. Så är de småföretagens bästa vän.

Funktioner i Tickra

Läs mer om våra grundfunktioner.

Projekt

Projekt har en central roll i Tickra. Ett nytt projekt skapas med en knapptryckning och sedan är ni igång.

Uppgifter

Uppgifter eller arbetsorder är det arbete som ska utföras. Medarbetarna får all information de behöver och kan återrapportera utfört arbete direkt i sina smartphones.

Tid

Enkel tidrapportering som kan användas båda för fakturering och för lönehantering.

Artiklar

Artiklar registreras i projekten eller uppgifterna direkt när arbete utförs. Artikalrna väljs från från Fortnox register.

Fakturering

Faktureringen har aldrig varit enklare. Med en knapptryckning skapas ett komplett fakturaunderlag som är redo att Faktureras i Fortnox.

Lön

All rapporterad tid blir grunden till ett löneunderlag. Med några få knapptryckningar finns allt förberett för en lönekörning i Fortnox.

Varför ska jag välja ?

Vi har lång erfarenhet av mobila lösningar med 26 år i branschen.

Kunden i fokus

Med lång erfarenhet av mobila lösningar så har vi stor erfarenhet av hur vi ska ta hand om våra kunder. Vi bygger våra produkter baserat på en tät dialog med våra kunder.

Innovativa lösningar

Ni har ett behov, vi har kunskapen. Med vår agila arbetsmetod och kunskap om den senaste tekniken ser vi alltid till att tillgodose era behov på bästa möjliga sätt. Vi överför inte ett arbetssätt från papper och penna till en digital miljö, vi innoverar branschen med nya smarta lösningar som ni inte trodde var möjliga.

Molnbaserat

Er verksamhet är alltid tillgängligt var ni än befinner er och vilken plattform ni än använder er av. Skapa ett konto så kan ni vara igång på några minuter.

Kontakta oss

S:t Larsgatan 30

+46 (0) 13 17 06 70

Ditt meddelande har skickats. Tack för att du kontaktar oss!